Ik was toe aan verandering
Life changing

Na 20 jaar in de gezondheidsbranche gewerkt te hebben als manager ben ik mij gaan omscholen in de voeding en sportwereld. Voeding en gezondheid inclusief het menselijk lichaam vind ik enorm interessant. Mijn interesse ging steeds meer uit naar gezonde voeding. Steeds meer mensen krijgen te maken met welvaartsziekten. Ook in mijn familie en vriendenkring komt dit helaas steeds vaker voor. Denk aan diabetes, obesitas en kanker. Ik heb veel over deze ziektes gelezen en veelal draait het dan toch om betere keuzes te maken in gezonde voeding en meer beweging. Ik help daarom ook graag mee in deze maatschappij om daar verandering in te brengen. 

Ook ik was onzeker en voelde mij dik

Zelf ben ik ook 10 kilo zwaarder geweest. Voor sommigen lijkt dit misschien weinig, maar ik voelde mij er verre van prettig bij. Ik voelde mij dik en onzeker.
De één heeft dit al met 5 kilo en de ander bij 20 kilo. Ik heb het roer omgegooid en ben blijvend mijn eet- en beweegpatroon gaan veranderen. Vanaf dat punt heb ik nooit meer hoeven lijnen.
Het lukte mij om de nieuwe leefstijl aan te leren. Zonder dieet en toch afvallen. Ik was trots, en nog steeds! Ook jij kan afvallen en het bereikte gewicht behouden. Ik wil je graag helpen dat ook jij gelukkig en gezond wordt. 

Ik heb de opleidingen hbo voedingsdeskundige, erkend BGN-gewichtsconsulent, hbo klinische psychologie. orthomoleculaire suppletie, emotie eten en powerwalking coach afgerond en heb daardoor veel kennis van het menselijke lichaam, mindset en voeding. Naast mijn onderneming als voedingscoach, psycholoog en powerwalking coach werk ik ernaast als studiomanager en personal trainer bij fit20. Dus naast de juiste keuzes maken in voeding, ben ik gek op sport. Voeding en beweging gaan dan ook nauw samen met elkaar.

Ik voel mij fit en sterk

Zelf doe ik in dagelijkse leven aan krachttraining en conditietraining. Hierdoor voel ik mijzelf fit en sterk. Het maakt je hoofd leeg en zorgt dat je lekker in je vel zit. En daardoor kan ik soms ook net dat beetje extra nemen in het weekeinde. Heb ik jou interesse gewekt? En wil je weten hoe ik het doe? Wacht niet langer en plan meteen een afspraak in. 

Ik wil graag mijn geluk met je delen zodat jij straks ook lekker in je vel zit.